Post by mischolebnasu on Feb 8, 2022 17:22:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan pontot kódol ▞▞▞
▞▞▞ Jackal Squad - Arcade Shooting 2022 version ▞▞▞
Egyik ellenség vagy épület sem pusztul el, így néhány pillanat múlva az ellenség összeszedi magát, és minden rád lőtt fegyvered körülbelül 3 lövést ad le, majd egy másik célpontra mozog, de senki sem hal meg. Alig tudtam átjutni az első néhány szinten, mert még az épületek sem pusztultak el a fejlődéshez. Többször eltávolítottam és újratelepítettem, de hiába. A játékban volt lehetőség, de már nem szórakoztató, amikor a képernyő megtelik halhatatlan ellenségekkel.
Imádom a klasszikus sakált, ez hasonló, de jobb
Hogyan tudom újrakezdeni a játékomat?
A játék nagyon szórakoztató. bárcsak a fegyvererősök hamarabb jelennének meg a szinten.
tuti
Jackal Squad - Arcade Shooting Arkádové oic
A nosztalgia megütött, amikor először játszottam vele. Viszont 2 hét után elmondhatom, hogy ez a játék a reklámok nézegetéséről szól. A haladás lassú, és még lassabb, ha nem figyeled őket. Soha nem fogsz látni tisztességes fejlesztéseket, hacsak nem költesz el dollárt, és a nehézségi ugrás magas a 4. térkép után. A játék során kórházakat robbanthatsz fel, és sátrakban égetsz el embereket.Mindig van egy virtuális vezérlőkar a képernyőn, amikor lenyomja az ujját, és nem tud megszabadulni tőle. Az S toll sem támogatja a Galaxy Note 20-at.
légyszi javítsd ki a játékot. katonákat és tankokat nem lehet megölni, csak az épületek sérülhetnek meg, a többit GOD MODE-ban.
Kicsit több gördülékenység kell a menükhöz, és akkor nagyszerű játék lenne.
nem rossz, mert úgy haladok rajta, mint a semmiben
egyszerű lövöldözős játék, szórakoztató játék. Egy játékra emlékeztet, amit a 80-as években játszottam... az én játékom :-)
A sok hibajavítás pvp módban
Szórakoztató játék. Ésszerű kiegészítések.
Csodálatos grafika, az új kedvenc játékom.
Szórakoztató játék, de minden alkalommal bezárul, amikor kiválasztom az extra jutalmakat egy videó megtekintésével.
A sprite-ek különböző felbontásúak, borzasztóan néznek ki. Normál leletek és hd-ben is. Az objektumok mozgatása ugyanaz, csak forog és továbbít animációhoz való kötődés nélkül. Effektusok hd-ben. Az autó minden ellenségen átmegy. Középszerű zene. A játéknak egyáltalán nincs nosztalgiázó hatása. Olcsónak tűnik és nincs lelke. Nem ajánlom.
nagyon szórakoztató és nincsenek benne hirdetések!!!
Eddigi legjobb retro játék, nagyszerű munka
)jó
ジャッカル分隊-アーケードシューティング アーケード piw
Ennek a játéknak nincs értelme, mert még a 2. szintű főnököt sem győzheti le a 2. szintű főnököt, a 2. szintű főnököt, mert ez lehetetlen pénzköltés nélkül, ha nem költ pénzt, nem tudja átlépni azt a szintet, azt javaslom, ne játsszon ezzel, különben csak kap. mérges, és eldobhatod a telefonodat
Jó emlékek játék, de azt kérem, hogy használjam az automatikus zsákmányvégző küldetést, mert egyes küldetéseknél túl sok időbe telik, amíg újra kis aranyat zsákmányolnak.
igazán szórakoztató játék, gyerekkorom emlékeit idézi fel a grafikával és a játékmenettel. Az egyetlen problémám az, hogy néha amikor betölt egy videót, hogy extra jutalmat kapjon, az lefagy, és újra kell töltened a játékot, ettől eltekintve nagyon szeretem.
félelmetes emlékek 100% és fantasztikus jutalmak 100%
Talán 40 perce játszom, és ez egy baromi jó játék. Az egyetlen dolog, hogy a szintek rövidek. kétszer olyan hosszú lenne tökéletes.A retro megjelenés visszahoz egy gyereket. További jó munkát. Csinálj többet lol
AUTOT NEHÉZ VESZETNI DE AMUGY JO
Szia Devs. szeret téged valaki?
nagyon szórakoztató játék szerintem nagyon ajánlom ennek a játékát
Nagyszerű játék! Cool Revamped Jackal a régi 8 bites időkből. Ez nagyon ügyes az Android Revamp of Jackalhoz..új Maps..Advanced Graphics, és ez a játék a "F.U.N!" Mintha megvan, amire szüksége van.. Kommandó-stílusú dzsipek és tankok.. Megkapja a Drive in a War-t, és az egység automatikusan lezárja az ellenséget. Körülbelül 3-4 szintet játszottam, és azt tudom mondani, hogy "Megéri!" Nagyon szép! Szóval sok sikert a Jackal Squad alkotóinak! Sikert hoztál! 5/5⭐**Az Android Gaming Choice** (Erősen ajánlott)
szórakoztató
nagy
Remek szórakoztató és vicces lövöldözős játék. Jó móka
Ez a játék elképesztő, de jobb is lehetne, ha lenne coop többjátékos mód
remek játék az egész. nem túl könnyű, nem túl nehéz
Nagyon tetszik. Visszavisz a NES Sakál korába. Bár túl sok hirdetés.
Merge Plane Robots - Idle Game Kasual mfso
kicsit nehéz a játék
Szeretem. a klasszikus Jackal játékra emlékeztet az eredeti NES-en
Jackal Squad - Arcade Shooting Arkadspel abun
Miért van az, hogy az ellenségek még mindig nem halnak meg😭